CAFE CHANTILLY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafe Chantilly. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 18:01 Chantilly, definitely one of my go-to places. The bread is always fresh, their croque monsieur is heavenly, just like their little French toast and chai. A wonderful spot to order your lunch from.
19 mei 2024 om 19:43 Als je €30,- betaald voor 2 broodjes zalm, verwacht ik wel grotere broodjes met wat meer zalm erop. Deze 3 plakjes zalm, super spijker. Een tijgerbolletje van de Lidl… man man man. Het was lekker, maar prijs-verhouding is niet oké.
27 apr 2024 om 16:24 2 uur op me bestelling moeten wachten.
30 mrt 2024 om 14:05 More than delicious + healthy. Thank you for yet another great experience!
27 jan 2024 om 11:27 Duurde wat langer omdat ze zelf alles vers voor je maken en dat vind ik niet erg
15 jan 2024 om 16:54 Het was lekker en nog warm. Bedankt voor de extra saus!
26 nov 2023 om 14:10 Bezorging duurde zeker anderhalf uur en tegen de tijd dat het aankwam was het koud, hard en karton-achtig.. echt niet lekker..
25 nov 2023 om 11:04 Vers en super lekker
3 nov 2023 om 14:45 Very tasty brunch! Looks beautiful. They even put 2 extra Halloween pops in mybprder
10 sep 2023 om 15:23 Prima, burger dekt niet hele broodje dus valt bij happen er uit. Beter iets platter en brood dekkend
19 aug 2023 om 19:10 Absolutely delicious, like always
17 aug 2023 om 13:48 Duurde veels te lang